Ukentlig nyhetsoppdatering

Town & Country så på dronning Letizias beste utseende, mens Vogue så på 8 av Meghan Markles beste sommerutseende.
Luster, et magasin for pensjonerte kvinner, ser tilbake på hvordan stilen deres har endret seg gjennom årene. (Hat tips til leseren som anbefalte det!)
Washington Post råder hvordan du kan forhindre sjefen din i å lese arbeidsmeldingene dine.
Fortune ser på hvordan Gen Z er så behagelig å dele lønnsdata. Rådene fra ekspertene som er sitert der: “” Finn den høyeste, hviteste fyren “og spør lønnen hans.”
Harpers utstilling lurer på hvordan årtusener som blir 40 vil se ut.
NYT undersøker hvorfor endometriosesymptomer blir avskjediget, til tross for at 1 av 10 kvinner som opplever denne formen for kroniske smerter.
Kuttet gir råd til hva du skal gjøre hvis et apotek nekter deg medisiner knyttet til abort.
Real Simple ser på de nyeste dataene om styrketrening: bare 30-60 minutter i uken senker risikoen for sykdom. (Her er vår siste diskusjon om alle de beste styrketreningsprogrammene å gjøre uten treningsstudio.)
Noen gode nyheter: Kvinnekandidater setter poster i 2022 midtermer, ifølge CNN.
Ukens latter er fra McSweeney: “Takk for at du kalte Perimenopause -hotline, der holdetidene våre er helt uforutsigbare.”

På Corporettemoms nylig …

Vi avrundet lesernes råd om hvordan du kan støtte en første gang hjemme-pappa, og snakket om hvordan de skal håndtere klær barna dine har vokst ut (søsterinnlegget til vår denne uken på skapets renser!).
Vi tilbød noen klær til arbeidende mødre, inkludert noen fødselsbasis og vaskbart arbeidstøy.

Savnet vi noe? Legg dem her, eller send dem til news@corporette.com. Takk skal du ha! Også: Er du mamma eller mamma? Ikke gå glipp av denne ukens nyhetsoppdatering på Corporettemoms.
Føler du deg sosial? Du kan sjekke oss ut på Facebook eller Instagram, eller gjennom Bloglovin, Pinterest eller Twitter!

Hvorfor er flanaler de fineste i komfortable plagg

Hvorfor er flanaler de fineste i komfortable klær
05/09/2021, utgitt av Alanic Global

Flanell er moteekvivalent til et teppe. Det er på samme måte som behagelig, men det er mye mer bærbart. Er det noe mye bedre enn det, spesielt når kvikksølvet synker betydelig fra en uke til den neste, så vel som du lurer på hvor sommeren gikk? Det myke, matchløse materialet angår redningen, og jobber overtid for å holde deg komfortabel når det plutselig blir kaldt ute. Du kan være avhengig av å føle deg herlig gledelig når du er pakket inn i dette vakre stoffet, enten du koser deg opp i en flanell-t-skjorte eller klemmer deg inn i et par ultravarm-pyjamas.
Allsidighet
Flanell er et materiale som kan brukes på en rekke måter. Materialet er mye mer enn bare et behagelig tillegg til ditt vintersesongskap. Det oppstår på samme måte å være effektiv i praktisk talt alle scenarier! Nøyaktig det samme kan ikke være presis for mange tekstiler som hovedsakelig oppstår i de siste delene av året.
Utholdenhet
Enten du glir inn i et par pyjamas eller sover på flanellark, vil materialet vare livet ut. Hver brikke er håndlaget med omhu og interesse for detaljer.
Komfort
Den fineste flanellen rengjøres for å forbedre strukturen til fibrene, samt gi produktet et mykere preg. Denne forskjellen skiller flanellkåpen fra resten av kappene i garderoben din. Likevel er det mye mer enn bare stoffets glatte berøring som skiller det. Flanell holder deg varm mens du er komfortabel.
Variasjoner
Du ønsker ikke å gi opp din naturlige følelse av eksepsjonell stil for å holde varmen. Det er en av de viktigste grunnene til at både menns så vel som kvinnes flanell-t-skjorter engros er så berømte. Det er på samme måte å flanelles kredittvurdering at den gir mange stilvalg. T-skjorten kan brukes ugjort over en tee eller gjemt i et fit-and-flare-skjørt med støvler.
Lagdeling
Allsidigheten til lag er det som skiller en enkel flanelltopp fra nesten hva annet i skapet ditt. Flanell har et “se så vel som å bli sett” elementet i det. Det er ikke så skjult som en lagdelingsvest under pelsen din. Det er den primære attraksjonen, så vel som selv når du bruker en lett jakke på toppen av den, kan du forvente at noen få av den livlige pleddestilen kommer til å poppe med i tillegg til å gjøre seg anerkjent. Enten du vil komme med en uttalelse eller ikke, kan du alltid være avhengig av en flanell for å holde deg varm når den fryser utendørs. Alt koker ned til lagdelingsteknikken du velger.
Hvis du vil legge tilpassede flanellplagg i butikken din, kontakter selgere tilpassede klærne leverandører og staver dine behov.
Lydversjon: Klikk her
Tagger:
Tilpasset klær
Tilpassede plaggleverandører
Flanell-t-skjorter engros
Flanell-t-skjorter grossistdistributører i Nord-Amerika
Flanell-t-skjorter engros i Spania
Flanell-t-skjorter Engros USA
Mens flanell t-skjorter grossist
Engros tilpassede klær
Engros tilpassede plaggprodusenter i Las Vegas
Engros tilpassede plagg USA
Domens flanell-t-skjorter engros

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer