Kaffeferie: Cagney Pump

OK. 4 ″ hælen med en .75 ″ plattform er vanligvis ikke vesken min (faktisk har jeg fundert før om 4 ″ hæler er passende for intervjuer og andre store arrangementer). Men da jeg så hvor høyt rangerte disse hælene er – fra Børns stilige storesøstermerke, Isolá – måtte jeg se nærmere på. Det er bare ti anmeldelser, men alle synger rosene til disse skoene når det gjelder komfort og stil. Så hvis du tilfeldigvis er på jakt etter et veldig høyt, men behagelig par hæler, kan dette være pumpene dine. De er 99,95 dollar på Zappos. Isolá Cagney Pump To alternativer som er tilgjengelige i tre bredder er her og her. (L-4)
Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker, og Rangers FC Skjorter Corporette® kan tjene provisjoner for kjøp gjort gjennom lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Tusen takk for din støtte!
Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi et middel for oss å tjene gebyrer ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder.
Salg av arbeidstøy for 9.23.22 (våre favoritter med fet skrift!):
Ann Taylor – 30% avslag på kjøpet ditt (eksklusjoner gjelder).
Amour Vert-Salgssalg, opptil 50% avslag (flott for silkebluser og miljøvennlige klær).
Banana Republic-Halvårlige venner og familiearrangement, 40% avslag på fullprisskjøp!
Banana Republic Factory-Halvårlige venner og familiearrangement, 50% avslag på kjøp!
J.Crew – ekstra 30% avslag på salgsstiler
J.Crew Factory – Opptil 50% avslag på alt; Alle jeans $ 49,95; ekstra 15% avslag på topper, skjorter og sko
Loft – 50% avslag på alt og gratis frakt!
M.M. LaFleur – Spar opptil 80%
Neiman Marcus – Siste salgssalg, opptil 75% Sevilla FC Skjorter avslag!
Nordstrom – Summer Sale er på! Spar opptil 60% til 9/12
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, opptil 70% avslag!
Victoria’s Secret-Spar 40-70% på 1000-tallet av salgsstiler

Annet salg av merknad:
Buffy – opptil 35% av sengetøyet
Fallskjerm-Spar opptil 40% avslag på siste sjanseartikler

Noen av våre siste innlegg her på Corporette …
12 enkle oppdateringer for kontoret

Enkle måter å huske å ta medisinene dine

Hva du skal kjøpe for jobb på Ann Taylor

Hva er dine favoritt -TV -serier for inspirasjon av arbeidstøy?

Flotte Apple -snarveier for å hjelpe deg på VfL Wolfsburg Skjorter jobben

Beauty Wednesday: Tinted Lip Balms

Jeg har en usunn avhengighet til tonede leppepomader, samt forutsatt at jeg virkelig har en tendens til å knuse mine tyngre leppestifter i løpet av sommermånedene, jeg trodde nå ville være et perfekt tidspunkt å runde opp Noen få av de forskjellige tonede balsamene jeg har prøvd, med bilder, fargeprøver, så vel som mer.
Jeg har alltid oppdaget tonet leppepomader for å være fantastisk for en rask så vel som enkel skjønnhetsrutine, fra mine dager som en stresset student, til en tidsplanlagte advokat, til en hektisk mamma nå-de er generelt et nei -Mess applikasjon, med en fuktighetsgivende følelse, så vel som om du er heldig, SPF som starter.
Dette er tydeligvis ikke en uttømmende undersøkelse, bare de forskjellige produktene jeg har kjøpt, så vel som prøvd, så vel som fremdeles har i min nåværende samling. (Jeg har på samme måte hatt Freshs sukkerleppebehandling i det siste, men ser ikke ut til å ha det noen form for mer – å se på Sephora det ser ut som om de har massevis av nye farger, så vel som de alle har SPF 15, Så jeg må kanskje prøve dem igjen.)
Her er rapporten min, og sammenligner så vel som å kontrastere dem alle med alles favoritt: Clinique Black Honey …
#1. Leppene mine, nakne. Jeg må på forhånd be om unnskyldning for nøyaktig hvor mye vi kommer til å se på leppene mine i denne publiseringen – det føles litt som den visuelle ekvivalenten med å oppgi “oransje oransje oransje” over så vel som igjen. Nei, jeg har aldri lagt merke til nøyaktig hvor usymmetriske leppene mine var før heller.

Her er de tonede leppeflekkene jeg avrunder i dag … Merk at jeg har gjort absolutt null fargekorrigering på alle typer av disse bildene. (Jeg prøvde – spesielt for bildet av papiret med fargeprøvene – men hver gang jeg eller noen andre gjorde fargekorrigering, så papiret sjekket ut som hvitt, så leppefargedoblingene annerledes ut … så jeg bestemte meg for å bruke originalene.) Noen notater:

Kats favoritter: 2, 3, 4, 5 (sannsynligvis siden fargen alene)
Mest fuktighetsgivende (IMHO): 9, 10, 13
SPF: 7, 9 (og fersk)
Organisk: 4, 6, 10
De fleste variasjoner/farger å velge: 2, 4, 7, 10, 11, 12 (og fersk)

#2. Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm, Tru Luv 235, som tilbys på Drugstore.com for $ 4,99. Jeg har to av disse i Roundup siden jeg kjøpte den pinker (nr. 12) etter å ha prøvd den på en moteuke -ting, for så å velge den var så godt rosa for meg, men likte følelsen så vel som duft tilstrekkelig til at jeg ønsket meg For å prøve en farge til fra de 18 som tilbys (!).

Jeg liker #235 (den som er avbildet nedenfor), men den er ekstremt lett – så vel som fargen ikke blir så mye mørkere hvis den er lagdelt. Dette er virkelig en “MLBB” type skygge – leppene mine uansett bedre. Som det viser seg, har DrugStore.com en kupong som lar deg spare $ 4 på to Covergirl Lip -produkter – så hvis du ønsket å prøve dem, kan det være tid.
(Ooh, så vel som de har en jumbo -glansbalsam, som jeg helt ikke har prøvd imidlertid nå vil. Se? Jeg sier deg, det er en avhengighet. Balsamen som klistrer seg – Noen som har noen form for foretrukne pinnebalmer?)
{Oppdatering: Her er grunnen til at jeg liker Clinique’s lubne leppepomade …}

#3. Cover Woman Lipslicks, edgy. Jeg har sunget rosene til denne tonede balsamen før – jeg håper den ikke har blitt avviklet, men det virker som det er vanskelig å oppdage for øyeblikket. (Jeg må ha kjøpt den i bulk for noen år siden; jeg har tre eller fire rør som ligger rundt i leiligheten!)
Du kan se hvorfor dette er en av mine favoritter gjennom tidene (siden tenårene mine, seriøst)-det er ikke så godt rosa, ikke så godt rødt, bare en liten mørking av leppene for mer definisjon.
Den fortsetter jevnt tilstrekkelig så vel som lett tilstrekkelig (fargen blir mørkere hvis du lag) som jeg har vært i stand til å bruke uten speil. Sammenlignet med de nyere Covergirl Lipslicks, har de nyere en fruktigere, friskere duft enn denne, samt en ekstremt lik følelse.

{Oppdatering: Dette ser ut til å ha blitt avviklet – inspiser ut denne dupeen fra Elf (og min anmeldelse!)}

#4. Faktisk til gulrøtter farge leppepomade, myk plomme, som tilbys på internett på Amazon for $ 5,97. Jeg generelt som denne rimelige, organiske linjen (spesielt for hudpleie av graviditet), i tillegg dyreforsøk.
Etter å ha tatt disse bildene innså jeg at jeg som denne tonede balsamen mer enn jeg trodde jeg gjorde! Det er en fantastisk farge, så vel som selv om den er litt tørrere enn jeg normalt liker for en balsam, er det fortsatt fuktighetsgivende. Det er ikke klissete eller skinnende i det hele tatt. Jeg ønsker at røret hadde en skråstilling til det (det er bare flatt) så vel som at det hadde SPF, men ellers er det flott.

#5. Clinique Black Honey, $ 15 på Sephora samt Nordstrom. Det klassiske! Jeg liker at dette går på Extenullnull

Torsdagens TPS-rapport: Waffle Sweatshirt Jacket

Våre daglige TPS-rapporter foreslår ett stykke arbeidsmessig antrekk i en rekke priser. Jeg er en sweatshirt konsumert i det Racing Club de Avellaneda Skjorter siste. Jeg vil ha en lang kjæreste, en kokong en, i tillegg til en tykk sammensveiset en … type nøyaktig slik som denne. Jeg liker den store åpne strikket så vel som de avanserte stripene. Jeg liker den type som stylet – en enkel topp under den, så vel som et morsomt blyantskjørt eller en jevn ankelbukse. Sweatshirt er $ 89 i størrelser S-L på Piperlime. Himmelen er blå vaffel -sweatshirt -jakke sett et utmerket stykke du vil anbefale? Send e-post til tps@corporette.com.
Denne publiseringen inneholder tilknyttede lenker, så vel som Corporette® kan gjøre provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet markedsføringsprogram designet for å gi et middel for oss å lage kostnader ved å koble til Amazon.com så vel som tilknyttede nettsteder.
Salg av arbeidstøy for 9.23.22 (våre favoritter med fet skrift!):
Ann Taylor – 30% avslag på kjøpet ditt (eksklusjoner gjelder).
Amour Vert-Salgssalg, så mye som 50% avslag (flott for silkebluser samt miljøvennlige klær).
Banana Republic-Halvårlige gode venner og husholdningsarrangement, 40% avslag på fullprisskjøp!
Banana Republic Factory-Halvårlige gode venner og husholdningsarrangement, 50% avslag på kjøp!
J.Crew – Ytterligere 30% avslag på salgsstiler
J.Crew Factory – Så mye som 50% avslag på alt; alle denim $ 49,95; Ytterligere 15% avslag på topper, skjorter og sko
Loft – 50% avslag på hva som helst så vel som gratis frakt!
M.M. Lafleur – spar så mye som 80%
Neiman Marcus – Siste telefonsalg, så mye som 75% avslag!
Nordstrom – Summer Salg er på! Spar så Valencia Skjorter mye som 60% med 9/12
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, så mye som 70% avslag!
Victoria’s Trick-Spar 40-70% på 1000-tallet av salgsstiler

Annet salg av merknad:
Buffy – så Cruz Azul Skjorter mye som 35% av sengetøyet
Fallskjerm-Spar så mye som 40% avslag på siste sjanseartikler

Noen av de siste innleggene våre her på Corporette …
12 enkle oppdateringer for kontoret

Enkle metoder å huske på å ta medisinene dine

Hva du skal kjøpe for jobb på Ann Taylor

Hva er dine foretrukne TV -serier for inspirasjon av arbeidstøy?

Flotte Apple -snarveier for å hjelpe deg på jobben